Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Barosso e bucuros nevoie mare

Barosso e bucuros nevoie mare

Barosso e bucuros nevoie mare
07 Sep 2012   •   01:05

DANA GRECU

Nu pentru ca reusit sa scoata Grecia din faliment, ci pentru ca a
...

reusit sa rezolve problemele Romaniei. Adica problema rămânerii lui Băsescu la Cotroceni. Saptamina viitoare, preşedintele Băsescu se va întîlni cu şeful Comisiei Europene să-i prezinte onorurile iar premierul Ponta... Despre premier nu ştim mai multe. Ultima dată când a vorbit cu Barosso, am aflat că am votat degeaba, de asta nu vrem să anticipăm.
Ministrul de Externe al României este acum la masa cu omologii săi europeni. O să vorbim cu ministrul de Externe în câteva momente, la Ordinea zilei.
In rest, cu România, rămâne ca în gară. Blejnar îşi ia bogyguarzi să nu-l răpească şi pe el, ca pe Marta, subalternul său băgat în tot şi-n toate, dat dispărut înainte să-i apară dosarul la DNA. Antonescu şi Ponta se oferă singuri lui Morar, din solidaritate cu Dragnea, urmărit penal din cauză de referendum. MRU a fost ales preşedintele Forţei Civice. A candidat singur, dar se sprijină pe Syda a lui Eba, care vrea să ajungă europarlamentar.

Invitati Carmen Moldovan, deputat PSD, Diana Tuşa, deputat PNL, Marius Pieleanu, sociolod, Dan Constantin, redactor sef Jurnalul.

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close