Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BASESCU APARA DNA DE "PRESA PENIBILA"

BASESCU APARA DNA DE "PRESA PENIBILA"

BASESCU APARA DNA DE "PRESA PENIBILA"
20 Iul 2011   •   03:05

Dana Grecu

Presedintele si-a pus azi armura sa apere ANI, DNA si Parchetul General  de penibilii de jurnalisti care vorbesc despre mizeriile care se intimpla in aceste instutii marioneta,  folosite de regim in scopul nobil de a ramine la putere.  Nici presa, nici CSM , nici Inalta Curte nu inteleg ca nu trebuie sa faca de ris puterea in ochii Comisiei Europene care trimite raportari despre coruptia din Romania.
  Ati vazut azi vreo reactie a Cotrocenilor legata de nepotism si nerusinarea de a pune in functii cheie niste beizadele fara studii, doar ca sa aiba ce roade clica portocalie? L-ati vazut spunind ceva de Baconschi, ministrul de externe, cel  care unge sef peste pregatirea diplomatilor o tinara care acum se scoleste intr-ale diplomatiei? Numai pentru ca e fata lui tata si tata e pedelist!
 Credeti ca la Cotroceni au ajuns imaginile cu batrinii din Galati care s-au batut azi pe sarmale, pomana de SF Ilie? Nimic, de la presedinte,  despre Romania cu mina intinsa!  Vorbim noi, la Ordinea zilei, cu riscul de a-l enerva cumplit pe presedinte!  Si, la cererea politicienilor care nu mai pot dormi ca nu se face regionalizarea, aratam ...un tablou de tara reformata. Un taran de linga Medias, care si-a plimbat vaca in fata casei, a fost amendat cu 1500 de lei. Asta, in vreme ce trec zilnic carute cu fier furat, trase de  cai, prin fata   Palatului Cotroceni.  
Petru  Dandea, vicepresedinte Cartel Alfa, Ecaterina Andronescu, senator PSD,  Dan Mihalache, deputat PNL, Bogdan Pascu, PC, Victor Alistar, presedinte Transparency. De la ora 20 ni se alatura Gratiela Gavrilescu-PNL si Daniel Savu.-PSD

 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close