Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BASESCU, DORMITOR DE 200 DE METRI PATRATI

BASESCU, DORMITOR DE 200 DE METRI PATRATI

BASESCU, DORMITOR DE 200 DE METRI PATRATI
12 Mai 2011   •   18:43

Administratia prezidentiala nu vrea sa ne spuna cit ne costa întreţinerea familiei Basescu. Asa cum a aratat Jurnalul National, familia prezidentiala sta in cea mai opulenta vila construita in Primaverii de Ceausescu. Numai domitorul are 200 de metri patrati, cam cit 5 garsoniere mari! Vila Lac 3 a fost ceruta expres de Basescu inainte chiar sa depuna juramintul. De ce n-a stat presedintele in vila din Mihaileanu, cea pe care si-a dat-o cadou singur, cind a fost primar. De ce tac cu nesimtire cei de la RAPPS atunci cind sint intrebati de bani? E adevarat ca intretinerea Vilei in care sta presedintele de mai bine de 6 ani face cam 30 de mii de euro pe luna? Pe criza asta invocata ca sa se ascunda hotiile si ipocrizia unora, acesta este un subiect la Ordinea zilei!

Ministrul Agriculturii spune ca traim mai bine decit pe vremea lui Ceausescu. Deci sa faci foamea cu ochii la galantarele cu mincare scumpa a lui Tabara nu inseamna criza alimentara, dupa ministrul pedelist. Explicam la Ordinea zilei daca Tabara are dreptate si incercam sa aflam cum de s-a ajuns de la sa traiti bine, la... traiti mai bine decit pe vremea lui Ceausescu. Liberalul Uioreanu a avut azi o idee la Ordinea zilei. Propune externalizarea guvernului Boc la FMI, ca sa scapam tara de o cheltuiala in plus. Vorbim despre asta mai ales ca am aflat cu stupoare ca Elenei Udrea ii plac pantofii gauriti ai lui Jeffrey Franks. Ministresa spune ca gaura din pantofii lui Franks, cu care media a facut rating, inseamna grija pentru competenta. Noi intrebam : vrea Udrea cumva pantofii lui Franks?

 

Petre Roman, fost prim ministru, Ecaterina Andronescu, senator PSD, Ilie Serbanescu, Preda Nedelcu, presedintele Federatiei Nationale a Pensionarilor, Cristian Pirvan, secretar general AOA.

×
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close