Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BASESCU II DA PAPUCII LUI BOC. USL INCEPE SUSPENDAREA PRESEDINTELUI.

BASESCU II DA PAPUCII LUI BOC. USL INCEPE SUSPENDAREA PRESEDINTELUI.

BASESCU II DA PAPUCII LUI BOC. USL INCEPE SUSPENDAREA PRESEDINTELUI.
16 Noi 2011   •   03:30

ANDREEA MUNTEANU

Despre Emil Boc nu se putea spune până acum că ar fi corupt. Că e slugarnic şi incompetent am auzit de multe ori. Dar că ar patrona, la Cluj Napoca, un adevărat cuib de viespi şi că ar lua şpagă din afacerile derulate de primăria de acolo cu ajutorul Guvernului, am aflat de abia azi din stenogramele Parchetului. 10 la sută din banii care ajungeau la Cluj pe filiera fondului de rezervă la dispoziţia premierului se întorceau la Bucureşti. La cine? Percepea Emil Boc taxa de 10 la sută sau era vorba de şefa sa de cabinet? Scandalul de la Cluj napoca a luat amploare dupa arestarea lui Sorin Apostu, omul de casă al lui Emil Boc, pe care însuşi premierul l-a lăsat în locul său când a plecat la Guvern. Aflăm că singurii clienţi ai cabinetului Monicăi Apostu, soţia primarului, erau societăţi aflate în relaţii contractuale cu Primăria. Iar cabinetul Monicăi Apostu avea câştiguri foarte mari, se presupune că şpăgile erau vărsate acolo sub forma unor contracte de consultanţă juridică. Mai aflăm că unul dintre apropiaţii primarului nu se dădea jos din pat pentru o sută de mii de euro. Primarului Apostu i se spunea Primarul Fifty-Fifty, iar Emil Boc ştia foarte bine asta, spune Gheorghe Funar, fostul primar al Clujului.  Scandalul de corupţie care ajunge la vârful Guvernului e un semn clar că Emil Boc are, de data asta, zilele numărate la Palatul Victoria. Cum s-a încăpăţânat să nu plece atunci când i-a cerut Traian Băsescu, pare să fie împins acum s-o facă. Şi este abia începutul. Veţi afla dezvăluiri foarte interesante la Ordinea Zilei despre filiera transilvană a caracatiţei portocalii. Vom discuta şi despre cine ar putea fi următorii primari pe lista DNA.
 Moţ pe scandalul de la Cluj, Traian Băsescu a cerut azi executivului să nu păcălească oamenii. Nu vor exista nici un fel de măriri, creşterea economică de 4, 4 la sută s-a datorat în mare parte lui Dumnezeu pentru că ne-a dat un an agricol bun. Deci nu Guvernului.  Indiferent de hotărârea justiţiei în privinţa ordonanţei care îngheaţă salariile şi pensiile, oamenii nu vor primi mai mulţi bani. Cu alte cuvinte, justiţia există degeaba, este a doua oară în 10 zile când preşedintele anunţă că deciziile instanţelor nu trebuie băgate în seamă. Această declaraţie a stârnit Opoziţia care declară că, de luni, începe procedurile de suspendare a lui Traian Băsescu în ciuda faptului că nu are majoritate parlamentara.

O zi foarte încărcată, o desluşim şi îi aducem multe informaţii în plus, împreună cu  Adrian Ursu, Liviu Apostoiu, Cartel Alfa, Nicolae Stefa, Agrostar,  Sergiu Andon ,PC, Dan Mihalache,  PNL. De la Cluj, vom intra in direct cu   Marius Nicoara, fost presedinte CJ CLuj, senator PNL, si Liviu Alexa , jurnalist.


 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close