Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BASESCU IL CAUTA PE BOLDEA.BOLDEA ANUNTA CA SE INTOARCE.

BASESCU IL CAUTA PE BOLDEA.BOLDEA ANUNTA CA SE INTOARCE.

BASESCU IL CAUTA PE BOLDEA.BOLDEA ANUNTA CA SE INTOARCE.
23 Mar 2012   •   01:05

DANA GRECU

Presedintele Basescu il urmareste pe disparutul Boldea. Personal. Stie unde e. Deci il va aduce acasa. Cind?  Cit mai repede. Ca sa nu fi muncit degeaba procurorii lui Kovesi, despre care presedintele a recunoscut, cu jumatate de gura, ca au gresit! Deci nu vid legilativ, cum s-a scuzat penibil procurorul general. Au gresit, din oboseala. Asa a spus Basescu. Si asta este stirea zilei. Ca oricit de scumpa ii este presedintelui procuratura, el recunoaste ca oamenii lui Kovesi l-au scapat pe Boldea, chiar daca deputatul inculpat si-a batut joc de ei. Adica i-a reclamat la DNA şi  le-a hartuit familiile, dupa cum sustine Kovesi.
Vorbim despre asta! Prinsi cu usa de cazul Boldea, pedelistii invoca ba Biblia, ba ingerii. Pe Dumnezeu, direct, n-au totusi tupeu sa-l implice. O sa va aratam cum se apara Ioan Oltean si Mircea Toader ca unul ca Boldea le-a fost coleg.
Se presupune ca prinderea lui Boldea e in desfasurare, deci daca aflam ceva nou, veti auzi si dumneavoastra.  
Peste 5.000 de romani au protestat la Barlad ca sa blocheze un proiect care prevede explorarea in zona a unor zacaminte de gaze de sist, printr-o metoda despre care ei spun ca e periculoasa. Protestul lor ni se pare important si va fi subiect la Ordinea zilei. Ramineti cu noi sa aflati pe cine sustin rromii lui Paun la alegeri.


 

×
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close