Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Băsescu n-a înţeles nimic din referendum

Băsescu n-a înţeles nimic din referendum

Băsescu n-a înţeles nimic din referendum
04 Sep 2012   •   02:30

DANA GRECU

Aşa am priceput noi azi din discursul pe care l-a rostit în faţa ambasadorilor nostri în lume. Se crede sprijinit de popor, de peste 50 la sută dintre români, să rămână la Cotroceni, de unde să dicteze ce şi cum trebuie făcut cu România. Aşa a transmis naţiunii şi mai ales celor care se gândesc să-l mai trimita în garajul din curticică. Dupa ce a ameţit-o cu statul de drept când ţăndări, când puternic în faţa loviturilor USL, Băsescu a spus ce-l interesa cel mai tare. Cât e el preşedinte, nimeni nu izolează ţara. Mai concret: nimeni nu umblăm la contractele cu americanii, cei care bat la porţile Romaniei pentru exploatarea de resurse şi cei care deja fac asta de-o vreme. Câteva ore mai tirziu, preşedintele Băsescu se bătea pe umeri cu afaceriştii de la EXXON MOBIL, americani, bucuros că aceştia îşi menţin intenţiile de explorare şi exploatare a resurselor energetice de la Marea Neagră....


Vorbim despre asta şi va prezentăm la Ordinea zilei declaratiile unui sef din DNA care dezvăluie cum s-a schimbat prejudiciul din dosarul Flota de la 324 de milioane de euro la 0 euro. Si ne intrebăm , fireşte, dacă un presedinte de numele căruie se leagă un astfel de tun mai poate ţine cu interesele ţării.
Cum va coabita Băsescu, dacă Ponta va juca după cum cântă Cotrocenii, o să vedem . Ce ştim sigur este că oamenii preşedintelui nu stau degeaba. Azi, şi Rus, de la PSD, şi Neamtu, de la Noua Republica, i-au atacat şi pe Ponta şi pe Antonescu. Pe cine ar pune Băsescu premier dacă USL ia peste 50 la sută? Rămîneţi cu noi să aflaţi.
Sunt cu noi Alina Gorghiu, deputat PNL, Pavel Abraham, fost sef al Politiei Romane, Dragos Frumosu, presedinte Sindicatele din Industria Alimentara, Razvan Zamfir, redactor sef Ghimpele, Georgica Severin, senator PSD.

×
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close