Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BĂSESCU: NU RĂSPUND DE TOCURILE LUI UDREA

BĂSESCU: NU RĂSPUND DE TOCURILE LUI UDREA

BĂSESCU: NU RĂSPUND DE TOCURILE LUI UDREA
19 Iul 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

De senzaţie: Traian Băsescu ne scrie pe facebook că nu e responsabil de tocurile sau de toaletele Elenei Udrea. Dar de ce o fi simţit nevoia să se justifice în acest fel? Mai spune şi că nu a apărat vreodată vreun corupt din PDL şi că nu e responsabil pentru Roberta Anastase sau Videanu. Ieri ne povestea cum a trăit peste 30 de ani din b...anii câştigaţi pe mare, fără să explice, desigur, cât a putut să adune dintr-un salariu de la stat ca să-i ajungă până azi şi până la adânci bătrâneţe.

Disocierea de PDL din ultimele zile pare să fie principala lui strategie de campanie. Aseară îi certa pe portocaliii care îndeamnă electoratul să nu iasă la vot împotriva voinţei lui. Şi îi ameninţa cu un "adio" apăsat. Credeţi că au fost declaraţii sincere sau este doar o altă manevră menită să-i ameţească pe cei care nu ştiu încă dacă vor ieşi sau nu din casă pe 29 iulie?

Comisia de apărare a Senatului a decis azi că STS a montat ilegal liniile telefonice speciale la sediul de campanie al lui Traian Băsescu. Urmează demiterea şefului STS, Marcel Opriş?

Şi, războiul dintre USL, PDL şi Băsescu se mută în instanţă. Preşedintele suspendat şi câţiva dintre susţinătorii lui sunt acuzaţi de distrugerea statului de drept şi defăimarea ţării.
Sulfina Barbu, deputat PDL, Sorin Minea, presedintele Romalimenta, Mugur Ciuvica, presedintele GIP, Georgica Severin senator PSD

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close