Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Basescu, proces castigat pe vorbe

Basescu, proces castigat pe vorbe

Basescu, proces castigat pe vorbe
19 Oct 2011   •   04:05

DANA GRECU

Basescu a cistigat un proces cu Patriciu  doar pe vorbe! Stirea de ultima ora e ca desi un judecator a decis ca Patriciu a lezat imaginea lui Basescu facind public un film in care el loveste un copil, filmul NU A FOST PROBA IN PROCES. Asadar pixelul albastru este inca neexpertizat!   Asta ca sa linistim puterea care se da deja ranita!
 Raniti sint totusi saracii acestei tari pe care oamenii puterii ii ademenesc cu salam sa semneze adeziunea la patridul lui Basescu si Boc. O sa vedeti cit de parsiva si umilitoare este stringerea de voturi. O pensionara s-a saturat de manevrele pedelistilor  si l-a dat vileag pe deputatul PDL Cristian Petrescu!
  De nervi, probabil, ministrul Muncii a declarat azi ca va pune bir pe salariati daca pensionarii  insista cu indexarea pensiilor.  Santajul care are ca pretext stringerea de bani la buget este subiect la Ordinea zilei. Unde se va ajunge? Poate cineva sa darime actuala putere. Opozitia pare destul de agitata.  Rica interna din PSD si PNL ar putea  distruge alianta? Crin Antonescu este aici sa puna informatiile in Ordine.  O sa/l intrebam daca il prefera premier pe  Ponta sau pe Nastase. Ion Iliescu spune ca Nastase ar fi mai bun decit Ponta. O sa-l intrebam daca e posibil sa cada guvernul in cazul in care isi asuma raspunderea pe regionalizare!

 

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close