Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BASESCU S-A INTALNIT CU OPOZITIA SI PUTEREA

BASESCU S-A INTALNIT CU OPOZITIA SI PUTEREA

BASESCU S-A INTALNIT CU OPOZITIA SI PUTEREA
14 Dec 2011   •   04:00

DANA GRECU

Dupa.amiaza politica agitata. Ponta si Antonescu au mers la Cotroceni sa-i propuna presedintelui sa-i dea jos pe clientelari, in frunte cu  Boc,  pentru un guvern de tehnocrati care sa pregateasca acordul cu Bruxellesul si sa se ocupe de alegeri. Presedintele le-a spus ca nu poate sa/l schimbe pe Boc si ca si ei sint corupti. De o ora, presedintele s-a mutat la Victoria. Acolo este si acum sa convinga guvernul de ceva ce guvernul era convins dinainte  ca el sa deschida gura. Guvernul vrea comasate,  referendum de alegeri  si modificarea Constitutiei. In citeva  minute, Traian Basescu va face declaratii.  Le vom transmite in direct.  Singura cale de a debloca acordul cu Bruxellesul, negociat dupa capul presedintelui, obosit nervos si plictisit, dupa cum spunea azi Ponta,  ar fi un nou guvern! Va anunta presedintele asta?  Ramineti cu noi.

In Romania pe locul 3 in Europa la evaziune fiscala, un politist care si-a prins un coleg cu bani falsi e umilit si amenintat!  El spune ca sefii ii fac viata un chin!  Tatal politistului a venit la Ordinea zilei sa spuna prin ce trece familia lui! In exclusivitate! 

 Si tot in exclusivitate, veti afla la Ordinea zilei si cum sint protejati prietenii arestati ai premierului Boc de la Cluj. Ce face politia pentru confortul lor! 
  Sint cu noi Gheorghe Isvoranu, Radu Moldovan, Claudiu Saftoiu, Sorin Rosca Stanescu .
 

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close