Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BASESCU, SEMNATURA DE 165 DE MILIOANE EURO

BASESCU, SEMNATURA DE 165 DE MILIOANE EURO

BASESCU, SEMNATURA DE 165 DE MILIOANE EURO
06 Iul 2011   •   03:05

Dana Grecu

165 de milioane de euro. Adica peste 900 de mii de pensii medii. Sint banii pe care trebuie sa-i dea primaria Bucurestilor afaceristului Costanda, pentru ca nu l-a lasat sa intre cind a vrut el in Parcul Bordei. Parc pe care insusi Basescu i l-a dat lui Costanda, pe cind era primar general. Generosul edil de atunci ii promitea lui Costanda ca poate baga chiar buldozerul in pomi, ca sa ridice un cartier rezidential. Cine da cele 165 de milioane de euro? Este intrebarea la Ordinea Zilei.

Tot aici incercam sa aflam ce urmareste de fapt presedintele de isi pune in cap si Rusia si Statele Unite. Episodul cu rusii il stim iar despre sicana cu americanii putem spune ca e al treilea an in care presedintele nu merge la ziua Americii, desi a fost invitat de fiecare data. Ce urmareste cu protestul asta ? Pe cine ajuta? Cu ce ne alegem noi?

Dragoste mare la Ordinea zilei intre Vanghelie si Roberta. Proaspat ramas fara scaun la PSD Bucuresti, Vanghelie i-a declarat iubire Robertei Anastase care-i plinge soarta.

Punem informatiile in Ordine cu Maria Grapini, vicepresedinte PC, Titus Corlatean, senator PSD, Gelu Visan, deputat PDL

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close