Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BASESCU, ULTIMELE 48 DE ORE LA PALATUL COTROCENI

BASESCU, ULTIMELE 48 DE ORE LA PALATUL COTROCENI

BASESCU, ULTIMELE 48 DE ORE LA PALATUL COTROCENI
04 Iul 2012   •   04:05

DANA GRECU

USL numara orele lui Basescu la Cotroceni. 48 ar mai fi pentru ca , vineri, majoritatea parlamentara voteaza in plenul parlamentului pentru suspendarea presedintelui. UDMR si UNPR n-au declarat care va fi pozitia lor, spun ca studiaza inca motivarea suspendarii care a aparut azi. 11 capete de acuzare impotriva presedintelui, care e in...vitat sa se apere, miine, in Parlament. Traian Basescu spunea ca suspendarea din 2007 a fost cea mai mare umilinta a vietii sale. Vorbim despre asta.
Intre timp, simpatizantii PDL si responsabilii desemnati de Comisia Europeana sa stea de veghe la respectarea democratiei in tara noastra se agita. Vorbesc despre mineriada penalilor si lovituri de stat. Bucurestenii primesc sms-uri semnate Mihai Razvan Ungureanu care cheama oamenii in Piata Universitatii, miine, sa apere instututiile statului. La ora la care vorbim, e asteptat un protest al citorva ONG uri ingrijorate de, citez, abuzurile de putere ale guvernului USL. Vedem ce se intimpla. s
Robert Versess, senior editor Jurnalul National, Victor Alistar, director executiv Transparency, Sergiu Andon, deputat PC, Eugen Nicolicea, deputat UNPR, Tinel Gheorghe, deputat PDL.

×
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close