Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BASESCU ZICE CA ADUCE EURO LA DEVESELU

BASESCU ZICE CA ADUCE EURO LA DEVESELU

BASESCU ZICE CA ADUCE EURO LA DEVESELU
14 Sep 2011   •   04:00

DANA GRECU
La Deveselu era  ..mare veselie in mai. Acum, oamenii sint cam suparati. Adica primarul lor n-a fost luat de Basescu in delagatia care s-a vazut cu Obama si, pina acum, n-au mirosit nici picior de american pe ulite. Ba au auzit ca musafiri au inceput sa cam strimbe din nas ca Deveselu nu prea are infrastructura. Scoala, spital si drumuri. O sa intram in detalii, incurajati ca presedintele, proaspat intors din State, a declarat azi ca nu e niciun secret in contractul pentru scut.
 Avem la Ordinea zilei stiri cu fosti arestati, unul si unul. Solomon, de la Craiova, arestat preventiv pentru fapte de coruptie si judecat in continuare, nu accepta ...ilegalitatile sau pur si simplu e o sluga perfecta pentru actualul regim ! Primarul l-a interzis Marcel Pavel, la Zilele Craiovei, revoltat ca artistul l-a scos pe Traian din imnul national. E la Ordinea zilei!
 Azi, cel mai arestat membru al opozitiei din Europa, dupa cum singur spune, senatorul Catalin Voicu a mers la lucru, la Senat. Acolo, s-a imbratisat cu toata lumea si le-a spus tuturor ca o sa iasa  basma curata din procesul care l-a costat pina acum un an si jumatate    .Marius Nistor, presedinte executiv Spiru Haret, Dan Sova, senator PSD,  Sergiu Andon, deputat PC, Emilian Francu, senator PNL

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close