Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BASEŞTII, MAEŞTRII INGINERIILOR FINANCIARE

BASEŞTII, MAEŞTRII INGINERIILOR FINANCIARE

BASEŞTII, MAEŞTRII INGINERIILOR FINANCIARE
31 Oct 2011   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU, DANA GRECU

Incepem Ordinea Zilei cu Adam şi Eva în versiunea portocalie. Udrea si Basescu sint goi pusca, la Expozitia Nationala de arta naiva, de la Pitesti! Un pictor iesean i-a vazut linga pomul cunoasterii binelui si raului, din gradina Edenului. La la ora la care vorbim, tabloul e in cui. Nu a fost retras din Expozitie la comanda vreunui aparator al regimului portocaliu, asa cum s-a intimplat la Timisoara, cu tabloul cu Boc albinuta si Buda Basescu. E la Ordinea zilei.

Si tot aici, va aratam ca familia presedintelui poate sa fie de mare inspiratie si pentru ingineriile financiare prezente si viitoare. Desi presedintele tace profund de cind Antena 3 a dezvaluit ca risca 12 ani  de închisoare pentru spălare de bani, in urma tranzactiilor cu pamint parafate cu clanul Casuneanu.  Discutam despre asta, mai ales ca presedintele da sfaturi, dupa intilnirea cu FMI,  despre cum ar trebui sa traim in saracie si prudenta.

 Ar fi de ris, daca n-ar fi de plins!  

Discutăm azi şi despre presiunile care se fac asupra României pentru trecerea mai rapidă la euro. Ce consecinţe ar avea schimbarea monedei asupra nivelului de trai, e în stare România să salveze zona euro fără a se îngropa pe ea însăşi?

Şi, nici n-am scăpat bine de recensământ că urmează un referendum foarte interesant, în martie, pentru Ţinutul Secuiesc. Aşadar, subiecte foarte interesante la Ordinea Zilei.

CORNELIU VADIM TUDOR, SORIN ROSCA STANESCU, NIELS SCHNEKER, ADRIAN URSU
 
 

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close