Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Berceanu ar băga zâzanie în PD dacă ar fi în locul lui Voiculescu, Patriciu sau Vântu - Radu TUDOR

Berceanu ar băga zâzanie în PD dacă ar fi în locul lui Voiculescu, Patriciu sau Vântu - Radu TUDOR

Berceanu ar băga zâzanie în PD dacă ar fi în locul lui Voiculescu, Patriciu sau Vântu - Radu TUDOR
12 Apr 2007   •   13:09

Radu Berceanu. „Șarpe de Dudău, ăl galbin de mușcă rău”. Așa se definea unul din cei mai bogați democrați, un oltean pur sânge cu gura mare și imagine pe măsură. După ce a stat câteva luni la Ministerul Transporturilor, Banul Craiovei s-a repliat în funcția călduță de vicepreședinte al Senatului. Și face de acolo ceea ce știe mai bine: opoziție. E milionar în dolari și sta destul de liniștit.


Într-un interviu interesant de ieri, Berceanu declara despre tensiunile din PD : „Când o să vedeți la un post care nu aparține lui Voiculescu, lui Patriciu sau lui Vântu, să mai îmi spuneți. Câtă vreme acel mijloc media aparține unuia din aceste trei trusturi, nici nu mă mir. Și eu, dacă eram în locul lor, acum băgam niște zâzanii în PD”. Cu alte cuvinte, liderul democrat crede ca eventualele probleme din PD  sunt create de presa, iar acolo, în partid, unitatea este de monolit.

Chiar așa să fie? Presa ultimelor zile relatează și comentează cu totul altceva. Și nu iese fum fără foc. Va face față cu brio PD statutului de partid de opoziție? Cum va evolua relația cu Traian Băsescu, acum când acesta are o noua jucărie ”“ PLD? Printre multe chestiuni de criticat, Radu Berceanu are o mare calitate : spune lucrurilor pe nume. Acest lucru îl așteptăm și noi la „Prima Ediție”. Liderul democrat are libertate deplină la postul lui Voiculescu.

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close