Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BINELE LUI BOC, O MINCIUNA

BINELE LUI BOC, O MINCIUNA

BINELE LUI BOC, O MINCIUNA
26 Apr 2011   •   18:24

ANDREEA MUNTEANU

Când am plecat în liberele de Paşti, Boc ne spunea că anul ăsta va fi mai bine decât anul trecut, iar anul viitor mai bine decât anul ăsta. Creştineşte, ne-am dorit să-l credem, dar nici nu ne-am întors bine că i-am şi auzit pe economiştii şefi ai Europei strigând că România fură la cântar deficitul bugetar şi raportează date false. Adică Boc şi guvernul său se dau cu pudră din gros pe o faţă bolnavă şi crăpată. După modelul comunist, raportează depăşirea planului făcându-se că uită de datoriile unor mari companii de stat. Şi nu doar atât. Adoptarea euro e din ce în ce mai puţin probabilă pentru că economia nu va ajunge suficient de competitivă până în 2015. Vorbim de economia unei ţări în care 62% din locuitori câştigă sub 1 500 de lei pe lună, adică mai puţin de 400 de euro.

Iar Franţa şi Italia au cerut Uniunii Europene să reia temporar controalele la frontiere. Are solicitarea legătură şi cu România? Peste toate astea, aflăm că judecătoarea Elena Turcu, cea care era lovească 2 oameni acum 4 ani conducând beată maşina a fost achitată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe motiv că nu i s-a putut stabili cu exactitate alcoolemia. Exact aşa cum ameninţa în 2007, le-a arătat ea lor că şmecherii au parte de legi speciale.

La Ordinea Zilei au venit Marius Pieleanu, sociolog, consultantul financiar Ionel Blanculescu, deputat PSD Madalin Voicu şi Cristian Busoi, europarlamentar PNL.

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close