Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BLAGA I-A LUAT LOCUL LUI GEOANA

BLAGA I-A LUAT LOCUL LUI GEOANA

BLAGA I-A LUAT LOCUL LUI GEOANA
28 Noi 2011   •   03:30

DANA GRECU

PSD a pierdut a doua funcţie in stat. In urma cu citeva minute, senatorii l-au votat pe  Vasile Blaga presedinte, nu pe Titus Corlatean, de la PSD. Fostul ministru de interne si candidat la sefia PDL va fi presedintele interimar al Romaniei, in cazul in care opozitia reuseste sa-l suspende pe Traian Basescu.  Mircea Geoana  a refuzat sa voteze. Ca sa-i dea voturile lui Blaga, UDMR  a primit azi de la Boc cheia de la RAPPS. Vaca pe care pina mai ieri a muls-o pentru putere  proaspat demisa  Daniela Andreescu.  Cum  va incasa  opozitia lovitura de azi? Spune ca va ataca la Curtea Constitutionala!  Cu ce cistig? Vom comenta! E la Ordinea zilei!

Azi,cind bugetul pentru anul viitor a ajuns in Parlament, Curtea Constitutionala a dat o lovitura sub centura bugetarilor care au invins guvernul in justitie si se asteptau sa primeasca inapoi banii de salarii taiati abuziv.  Banii de salarii vor fi platiti, esalonat, pina in 2016! I-a speriat Basescu pe judecatori, cind i-a atacat spunindu-le sa dea ei banii, ca guvernul nu-i are? E la Ordinea zilei! 
      
 Vom vorbi si despre faptul ca , in România, caz unic în lume, probabil, un om de 43 de ani are 45 de ani de muncă.


Daniel Savu, senator PSD,  Dumitru Costin, presedinte BNS, Mihai Vociu, deputat PNL, Niels Schnecker, consultant financiar, Sergiu  Andon, deputat PC.


×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close