Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei "BLONDA, CHIORU' SI PITICU"

"BLONDA, CHIORU' SI PITICU"

"BLONDA, CHIORU' SI PITICU"
20 Mai 2011   •   18:48

DANA GRECU

S-a intors cenzura in Romania? Ca sa dea bine la sefii sai, Directoarea Salii Dalles din capitala a scos din program spectacolul Chiorul, Blonda si Piticul, chiar inainte de premiera. Ca sa dea bine la romani si sa arate e impotriva cenzurii, presedintele Basescu a anuntat azi, prin purtatorul de cuvint, ca vrea ca piesa sa se joace la Cotroceni. Ordinea zilei intreaba: De unde vine frica asta de sefi? Se autocenzureaza romanii sub Basescu mai mult decit sub alte puteri? Asteptam sa ne raspundeti.

Presedintele nu se cenzureaza! Vrea ca alegerile de la anul sa se desfasoare dupa o noua Constitutie! Si pentru asta se grabeste probabil si din cauza ca opozitia il ameninta cu suspendarea din functie. Crin Antonescu a spus azi ca in clipa in care parlamentarii opozitiei vor fi mai multi decit cei ai puterii o sa-l suspende pe Basescu. Vorbim despre asta.

Azi, printul Charles a facut lobby la Cotroceni pentru cea mai mare comoara a Romaniei- Transilvania! Nu stim daca presedintele a inteles mesajul printului, stim ca printul s-a hotarit sa refaca si cetatile medievale din Transilvania. Asta dupa ce a cumparat case in zona si apara caii salbatici din Delta, unici in Europa, ca sa nu-i hacuiasca ai nostri.

Credeti la ca investitiile lui Charles in tara noastra se gindea presedintele cind a spus ca va creste economia ciu 1,5?

Strauss Kahn a fost transferat azi de la inchisoare, in arest, într-un apartament din Manhattan.

Punem informatiile in Ordine cu Daniel Savu, senator PSD, Gratiela Gavrilescu,deputat PNL, Hanibal Dumitrascu, psiholog, Stefan Nicolae, presedintele Agrostar.

 

 

 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close