Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BOAGIU: METEOROLOGII, LA LOPATA

BOAGIU: METEOROLOGII, LA LOPATA

BOAGIU: METEOROLOGII, LA LOPATA
14 Feb 2012   •   04:05

DANA GRECU 
Dupa 2 saptamini de haos si dat cu stingul in dreptul,  puterea a gasit sotutia sa deszapezeasca Romania.   Vrea sa-i incoloneze pe meteorologi sa faca ei pirtie printre nameti, sa scoata ei inghetatii din casele darapanate si sa adune ei betivii morti inghetati.  De ce meteorologii? Pentru ca ei au gresit avertizarile, au dat coduri mincinoase si din cauza asta ea, puterea, a stat cu miinile in sin o saptamina din doua desi noi, aici, la Antena3, ii aratam drama sinistratilor.  Nu Anca Boagiu si succesorul ei la Transporturi sint vinovati ca 25 de drumuri nationale sint blocate si acum , ci camarila de la ANM.
 Dezbatem subiectul, caci ne intrebam  asa: daca meteorologii au gresit, de ce premierul asteapta prognoze tot de la ei, de ce nu-l schimba pe seful Anm si, mai ales, ce i-a apucat pe toti guvernantii sa ceara anchete peste anchete la regii asfaltului care au contracte de deszapezire.   O sa vedeti la Ordinea zilei ca drumarii, multimilionari in euro, se pling ca fac munca patriotica si ca nu sint platiti pentru utilajele in plus pe care le-au trimis sa curete drumurile.
 Azi, cu voia dumneavoastra, o sa vorbim si despre viermii morti de beti care au inceput sa faca deranj. Evident, parafrazam niste apelative cu care niste mitocani din PDL s-au adresat oamenilor disperati.  O sa va aratam imagini din satele izolate inca ale Romaniei! O sa va aratam la Ordinea zilei si cit de frumosi sint oamenii care ajuta si cita nevoie este in tara asta de oameni cu suflet.
  Este la Ordinea zilei si declaratia politica a zilei: Ponta a spus ca 5 7 ani, cit va fi el sef la PSD, nu va face niciun deal cu PDL     
Ionel Blanculescu,  Sergiu Andon, deputat PC, Toader Paraschiv, secretar general Sindicatul National al Politistilor,  Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby.

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close