Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BOC A DEMIS-O PE ANDREESCU. PONTA SI VANGHELIE, SUB CLAR DE LUNA

BOC A DEMIS-O PE ANDREESCU. PONTA SI VANGHELIE, SUB CLAR DE LUNA

BOC A DEMIS-O PE ANDREESCU. PONTA SI VANGHELIE, SUB CLAR DE LUNA
25 Noi 2011   •   00:45

ANDREEA MUNTEANU

Dupa o discutie în care a ţipat, conform martorilor, de s-a auzit prin uşă, Emil Boc a demis-o pe Daniela Andreescu, şefa secretariatului său general care jongla cu vilele protocolului de stat. Vă întrebăm: credeţi că a fost ideea lui Boc s-o demită pe trimisa lui Băsescu la guvern? Il vedeţi pe Boc în stare să ţipe de să se cutremure geamurile? I-a luat Boc lui Andreescu şi spaţiile pe care le deţine prin tot Bucureştiul sau i le-a lăsat drept consolare că nu va mai putea obţine şi altele în viitorul apropiat?

Un buget chinuit a scos azi  guvernul. Cele mai mari fonduri pe care se bazează în 2012 ar proveni din TVA şi contribuţiile de asigurări sociale. Pe de altă parte, Consiliul Fiscal a avertizat că mărirea salariilor şi pensiilor în a doua parte a anului viitor ar fi o încălcare a legii. Deci promisiunile puterii par să fie iar deşarte, pentru ca sunt interzise majorările cu 6 luni înainte de alegeri.

La Bruxelles, Ponta şi Vanghelie s-au plimbat sub clar de lună şi, după o cină în Grand Place, au bifat o împăcare istorică. Vedeţi la Ordinea Zilei ce şi-au spus cei doi.

Discutăm cu liderul militarilor disponibilizaţi Mircea Dogaru, scriitorul Daniel Bejan, jurnalistul specializat in chestiuni economice Adrian Mârşanu şi senatorul PNL Ioan Ghişe.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close