Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BOC, ALCHIMISTUL

BOC, ALCHIMISTUL

BOC, ALCHIMISTUL
08 Sep 2011   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Azi am aflat o informaţie foarte importantă. Legătura dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc nu este doar una
de partid şi de stat. Este una mistică. Boc a afirmat azi că a simţit încă de la început o "alchimie" cu Băsescu. Asta explică multe. Vă spunem acum doar că una dintre preocupările alchimiştilor era să creeze omul artificial. Mai multe aflaţi în emisiune.
 
Elena Udrea a făcut azi ce se pricepe mai bine. A primit încă un titlu de cetăţean de onoare. Pe care a declarat că-l accepta pentru că se simte o prietenă a oraşului. Apoi i-a transmis lui Oprescu să plătească gazonul de pe Arena Naţională, nu să profite de generozitatea lui Becali. Mai interesant, OSIM i-a refuzat azi Ioanei Băsescu , temporar ce-i drept,  înregistrarea mărcii Mişcarea Populară. Mai toţi liderii PDL flutură zilele astea cele doua cuvinte: Mişcarea Populară. Denumirea apare şi în planul PDL pentru acapararea Romaniei. Adica pentru castigarea alegerilor. Miscarea Populara ar urma sa fie alianta care sa se bata cu USL. In ea ar trebui sa intre si UNPR, partidul care ofera 3 paini in schimbul unei adeziuni. Gheorghe Flutur este unul dintre cei care au făcut reclamă mişcării, dar se pare că a dat-o în bară. Coaliţia ar putea fi nevoită să-şi găsească alt nume. PDl a scăpat însă de radiere, justiţia l-a ajutat în sensul ăsta. Motivul: persoana care a solicitat radierea nu era îndreptăţită s-o facă. O astfel de solicitare ar trebui să vină din partea Procurorului general Laura Codruţa Kovesi. Ghiciţi cumva când se va întâmpla asta? Exact. La anul şi la mulţi ani.

 Eba a devenit foarte războinică pe twitter. Mai nou, le dă lecţii de limba română celor care o pun la punct. Are sau nu tupeu? Veţi vedea imediat.

 Şi, Roubini anunţă că am putea fi loviţi de al doilea val de criză chiar mai devreme de 2013. Discutăm despre toate acestea cu....Adrian Vasilescu, consilierul; guvernatorului BNR, Dragos Frumosu, presedinte Federatia sindicatelor din industria alimentara,  Badescu, senator PSD, Alina Gorghiu, deputat PNL, Victor Alistar, presedinte Transparency Romania.

 

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close