Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BOC ARE FITE, BUGETUL ARE GAURI

BOC ARE FITE, BUGETUL ARE GAURI

BOC ARE FITE, BUGETUL ARE GAURI
16 Dec 2010   •   18:57

Andreea Munteanu

Azi am aflat de ce merg bine lucrurile în ţara asta. Pentru că premierul Boc a dat coasa pe ipad ca să comunice cu miniştrii săi. Cu Funeriu, de exemplu, se înţelege ca de la ipad la laptop cu litere japoneze. Vă daţi seama ce dialog coerent se leagă între un deţinător novice de ipad - Boc- şi unul care se străduieşte să-şi traducă japoneza în română - Funeriu. De când e la zi cu gadgeturile, primul ministru zice că a intrat în rândul lumii pentru că, după părerea lui, orice român îşi poate permite un ipad. Jucăria costă între 3.500 şi 5 500 de lei, cât economiile lui de premier într-un an de zile sau cât salariul lui de tată de familie bugetar pe o luna. O să întrebăm câţi telespectatori îşi permit un ipad de sarbatori in tara condusă de Boc şi asteptam raspunsurile la 1211 sau pe blog.
 A început sarabanda bugetului în Parlament, cifrele se discută în comisii, iar în plen s-a citit textul moţiunii de cenzură împotriva legii salarizării. PSD caută un şiretlic procedural să împingă aprobarea noii grile de salarizare până la începutul anului viitor aşa încât guvernul să fie obligat să le dea bugetarilor cei 25 % înapoi.  Cu scurt timp în urmă, Boc a început să caute pe ipad definitia cuvantului discriminare. Conservatorii il acuză că discriminează copiii conceputi, dar inca nenascuti. Consiliul National impotriva Discriminării le dă dreptate.
Discutăm La Ordinea Zilei cu  Anton Hadar, presedinte  Alma Mater, Dan Radu Rusanu, senator PNL, Iulian Iancu, deputat, presedintele Comisiei de Industrii,  Tinel Gheorghe, deputat PDL.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close