Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BOC BLOCHEAZA TARA

BOC BLOCHEAZA TARA

BOC BLOCHEAZA TARA
14 Ian 2011   •   18:59

DANA GRECU

Franta blocheaza aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Azi  francezii au spus ca raportul tehnic cu care ai nostri se laudau are bube mari. 
    Problemelor externe li se alatura cele interne. Curg plingeri penale ale militarilor impotriva guvernului Boc,  care le trimite pensiile in plic cu pina la 60 la suta mai mici. Transportatorii ameninta cu blocarea oraselor din cauza scumpirii carburantilor. In fapt, acum citeva minute, am aflat ca intrarea in Calarasi  este blocata de  zeci de masini ai caror soferi sint revoltati de pretul benzinei.  La Cluj Napoca, oamenii vin la aceasta ora cu pungi cu maruntis ca sa blocheze pompele unei benzinarii.
  Intr-o comuna din Gorj, satenii au pus mina de la mina si si-au ridicat singuri un... spital. Ca sa nu mai bata drumul degeaba pina la Tirgu Jiu.  Asteapta acum medici care sa-i ingrijeasca. La Bucuresti, ministrul Udrea insista sa termine 360 de milioane de euro pe sali polivalente. Si cind  Udrea vrea, Boc executa.  
Fac Ordinea Zilei Ion  Panaitescu,  fost preşedinte al Tribunalului Militar Bucuresti, Cristian David,PNL, fost ministru de Interne, Marius Pieleanu, sociolog,  Victor Alistar , presedinte Transparency, Monica  Caloianu, vicepresedinte Sindicatul militarilor disponibilizati. De la Cluj, intram in direct cu Alexandru Cordos, senator PSD, care cere demisia ministrilor Oprea si Botis care si-au batut joc de pensiile militarilor.

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close