Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BOC E HAIS, MARKO E CEA. MAME DERUTATE,PENSIONARI TAXATI.

BOC E HAIS, MARKO E CEA. MAME DERUTATE,PENSIONARI TAXATI.

BOC E HAIS, MARKO E CEA. MAME DERUTATE,PENSIONARI TAXATI.
07 Dec 2010   •   18:51

ANDREEA MUNTEANU

Un an concediu de maternitate platit ca si pana acum plus un an fara plata si o prima de revenire la serviciu in valoare de 500 de lei - asa părea că tranşează aseară premierul Boc problema mamelor. Ba nu, în clipa asta ce a spus Boc nu există, a anunţat acum 2 ore vicepremierul Marko Bela care nu e de acord cu reducerea concediului platit de 2 ani chiar dacă e plătit prost. Iar au ameţit-o şi ne-au ameţit, iar sunt unul hăis şi altul cea, fericiţi cei care n-au neapărat nevoie de bani de la ei ca să facă şi să crească un copil, dar câţi dintre aceştia sunt oare în România? E cert deja, guvernul a pornit şi atacul împotriva pensiilor, pensionarii care câştigă peste 740 de lei vor plăti CAS 5,5%. Sunt peste 2 milioane de oameni în această situaţie, iar cei mai mulţi idintre ei au pensii  intre 740 si 1000 de lei, bani pe care cei de la putere îi consideră mulţi din moment ce simt nevoia să ia din ei. Şi nu iau doar din pensiile celor care le-au apucat, ci vor să ia şi din vacanţele copiilor. Funeriu nu mai are altă treabă, cugetă că elevii ar trebui să intre pe rând în vacanţe nu toţi odată, plus că vacanţele ar trebui scurtate. Ca să bulibăşească tot ce a mai rămas normal în sistemul de educaţie.
 Şi ... beizadeaua Plăcintă, Andrei Plăcintă, îşi va petrece noaptea în arestul Poliţiei fiind acuzat de tentativă de omor. Senatorul PDL Sorina Plăcintă spunea nu cu mult timp in urma că se mândreşte cu fiul ei. Orice mamă îşi apără copilul, nimic de comentat. Totuşi, profanare de troiţe, exhibiţie sexuală pe Facebook şi acum acuzaţie de tentativă de omor cu violenţă, e cam mult. Sau nu?
  Pun informatiile in Ordine  Mircea Dusa, liderul deputatilor PSD, Eugen Nicolicea, deputat UNPR, Orest Onofrei, deputat PDL, Mihai Voicu, deputat PNL. Ni s-au alaturat domnii Preda Nedelcu, presedinte Federatia Nationala a Pensionarilor, si Dumitru Sandu, veteran de razboi, presedintele unei Asociatii de pensionari din capitala.


×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close