Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BOC, IN ILEGALITATE

BOC, IN ILEGALITATE

BOC, IN ILEGALITATE
12 Apr 2011   •   18:54

Guvernul pierde toate bataliile cu romanii, in justitie. Reforma lui Cseke se clatina.  Azi, Curtea de  Apel Craiova a blocat comasarea Centrului de Cardiologie Craiova cu Spitalul Judeţean de Urgenţă, cum parafase ministrul.  Zeci de spitale inchise au dat in judecata guvernul si procesele sint pe rol. Boc a pierdut la Curtea Europeana de justitie si in fata romanului enervat ca a trebuit sa plateasca 2 mii de euro taxa de prima inmatriculare pentru ca si-a cumparat o masina second hand din Germania. Curtea a zis ca este discriminare. Si ce daca? Boc si ai lui merg mai departe!  Nu dau doi bani pe instante!  Asa au facut si cu salariile profesorilor. Asa sint hotariti sa faca in continuare.  Sfidarea este a doua natura a lor. De exemplu,  azi am aflat ca ministrul Udrea a sfidat PE.  Si-a trimis un adjunct la Comisia de Dezvoltare ca sa explice el de ce romanii sint codasi la absorbtia fondurilor europene.
 Probabil,  doamna ministru nu putea sa spuna ca puterea prefera spaga romaneasca banilor europeni. Dovada stau, daca vreti, diferentele uluitoare intre pretul unui km de autostrada cu bani de la UE si cel al unui km de drum facut cu bani de la buget!  Vorbim despre asta pentru ca tocmai am aflat ca ministerul transporturilor face coridorul 4 Nadlac  Constanta cu de 10 ori mai putin decit a platit pina acum. Cum se explica? Dar cum  se explica faptul ca ministrul agriculturii a spus ca mielul de Paste nu se va scumpi dar pretul lui variaza de la 180 de mii de lei, la Timisoara, si  300 de mii de lei,  la Bucuresti. Doar ceasurile de lux par sa nu se scumpeasca suficient. Eba si-a scos la plimbare noua achizitie, un ceas elvetian de peste 15 000 de euro. L-a inaugurat ieri cand s-au lansat candidaţii la preşedinţia PDL.
Pun informatiile in Ordine Ionel Blanculescu, consultant financiar, Maria Grapini, vicepresedinte PC, Victor Paul Dobre, deputat PNL, Marius Spinu, senator PDL. 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close