Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BOC ISI ASUMA COMASAREA ALEGERILOR.

BOC ISI ASUMA COMASAREA ALEGERILOR.

BOC ISI ASUMA COMASAREA ALEGERILOR.
05 Dec 2011   •   03:30

DANA GRECU

La Ordinea zilei se bat azi doua informatii foarte tari. Una- foarte grava, alta- foarte penibila.  Sa incepem cu cea grava. Guvernul vrea atit de mult sa ramina la putere incit trece comasarea alegerilor prin asumarea raspunderii. Pe principiul ori noi, ori voi! Opozitia va depune motiune de cenzura si ia in calcul parasirea parlamentului, daca nu darima guvernul. Puterea si opozitia sint la Ordinea zilei.  Puterea sa ne spuna de ce trebuie ametite alegerile, opozitia sa ne spuna pe ce se bazeaza cind declara ca puterea vrea comasate ca sa fure.
  Culmea penibilului, pe banii nostri, Televiziunea romana ii face ode lui Brinza de la PDL. O  profesoara, prin vara- director in ministerul Educatiei,  il compara pe Brinza cu Eliade si Sorescu. Ramineti cu noi sa vedeti cit il duce mintea pe seful PDL diaspora. Ordinea zilei va arata cum a ris ambasadorul Irlandei de pedelistul care i-a rezolvat lui Basescu problema voturilor din strainatate. Basescu la picioarele caruia  Udrea se intinde pe blogul ei cu osanale ridicole. 
  Au venit la Ordinea zilei Liviu Dragnea, secretar general PSD, Fekete Szabo Andras Levente, liderul senatorilor UDMR,  prof  Andrei Marga, PNL.  

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close