Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BOC NE-A LASAT LA UN PAS DE RECESIUNE

BOC NE-A LASAT LA UN PAS DE RECESIUNE

BOC NE-A LASAT LA UN PAS DE RECESIUNE
09 Mar 2012   •   01:05

DANA GRECU

N-au trecut doua zile de cind presedintele Basescu arunca in romani cu reintregirea salariilor, ca puterea  scirtiie din toate incheieturile si se contrazice in declaratii. Intram in recesiune tehnica, a spus azi  ministrul Finantelor. E declaratia zilei. Sa fim optimisti ne-a spus, purtatorul de cuvint al  Guvernului. Nici unul nici altul n-a fost in stare sa spuna daca statul poate da 4,3 miliarde de lei, adica 1 miliard de euro,  cit inseamna recuperarea banilor de salarii si reducerea CAS cu 5 procente. Blejnar are de adus de la evazionisti nu unu, ci 2 miliarde de euro, in 2 luni. Asa i-a dat ordin premierul!  Vorbim despre asta.  
 
Tot azi, Ordinea zilei ii face o sugestie lui Flutur de la Suceava, care vrea sa tipareasca un ghid cu realizarile puterii sa stie pedelistii ce sa vorbeasca in campanie. Noi zicem sa treaca in ghid zecile de amenzi cu care i-a sufocat la Suceava pe protestatarii care au strigat si striga impotriva guvernului.  In citeva clipe,  o sa vedeti marturiile romanilor hartuiti de putere.
 Sau poate si amenzile astea sint o coincidenta cereasca? Declaratie din putul gindirii  vine de la Bistrita.  Azi, Ioan Oltean, intrebat cum se face ca presedintele anunta reintregirea salariilor  pentru saptamina dinaintea alegerilor a raspuns ca e doar o coincidenta cereasca! 


 Adrian Mirsanu, Cristina Pocora, deputat PNL, Petru Dandea, vicepresedinte Cartel Alfa,  Marius Pieleanu, sociolog,  Catalin Ivan, europarlamentar Psd. 
 
 

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close