Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BOC: PONTA NE-A LUAT CIREASA DE PE TORT!

BOC: PONTA NE-A LUAT CIREASA DE PE TORT!

BOC: PONTA NE-A LUAT CIREASA DE PE TORT!
10 Mai 2012   •   04:05

DANA GRECU

Evident, fostul premier Boc plinge de zor ca i-a luat Ponta cireasa de pe tort! Care tort si care cireasa?

Sunt cu noi in aceasta seara Maria Grapini vicepresedinte al partidului Conservator,
Ilie Serbanescu, Cristina Pocora, deputat PNL, Niels Schnecker.
13 lei. Atit costa un kilogram de rosii in pietele din Romania, rosii din seminte r...omanesti, crescute de bulgari in tara lor si vindute apoi noua. Taxele statului si ale intermediarilor transforma banala rosie in produs de lux. Informatia vine in contextul in care aflam de la actualul guvern ca nu e nicio speranta sa scada tva la alimente si , in general nicio taxa sau impozit. Ordinea zilei pune insa pret pe mesajul de ieri al vicepremierului Florin Georgescu de la Sinteza Zilei. Demnitarul a dat de inteles ca guvernul are o strategie! Are o viziune care, macar in prima faza, vrea sa scoata din schema niste smecheri care faca afaceri cu banii statului. Ne-am bucura sa fie asa si va intrebam daca il credeti pe Florin Georgescu?
Ca guvernul nu umbla la taxe in urmatoarele 6 luni s-a inteles si din declaratia premierului care spune ca statul are bani numai pentru 3 din cele 16 transe care revin pensionarilor impozitati ilegal.

Preşedintele Consiliului European Herman Van Rompuy a anunţat astăzi că o întâlnire "informală" a şefilor de stat şi de guvern va avea loc peste două săptămâni, pe 23 mai, va fi dedicat măsurilor pentru creştere economică şi pentru noi locuri de muncă şi va precede summitul programat la sfârşitul lunii iunie.

×
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close