Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BOC SE LAUDA CU O MINCIUNA

BOC SE LAUDA CU O MINCIUNA

BOC SE LAUDA CU O MINCIUNA
06 Iun 2011   •   18:47

DANA GRECU

BNS cere Comisiei Europene procedura de infrigement pentru Romania din cauza Codului Muncii care incalca, spun sindicalistii, legislatia Uniunii. Asta inseamna taierea banilor europeni nerambursabili sau, in cel mai rau caz, suspendarea statutului de membru al Uniunii. Presedintele BNS este la Ordinea zilei sa explice de ce acest atac dur la adresa guvernului Boc. Azi, citeva zeci de politisti au incercat sa-l sperie pe Igas de la Interne sa renunte la concedieri. Igas face tot ce stie. Speriati par politistii, care, e evident, nu mai au curaj sa-si apere drepturile, sub amenintarea somajului. Pe pozitii in lupta cu guvernul au ramas medicii de familie care nu vor cu niciun chip sa semneze contractul cu Casa. Asta inseamna ca sistemul e blocat si vai si amar de bolnavii care au nevoie de retete compensate. Vorbim despre asta.

In parlament, opozitia provoaca guvernul sa-si asume raspunderea ca sa reduca numarul de parlamentari la 300, asa cum striga de la Cotroceni Basescu. Asta ca sa nu mai fie nevoie de modificarea picior a Constitutiei. Intrebarea e daca Boc poate sa face ce-i spune opozitia si sa dea peste cap planul electoral al sefului sau. Sef despre care Victor Ponta spune ca nici gind sa renunte la doi ani de mandat. Ca , daca va pleca, o va face cu Udrea si... elicopterul ca sotii Ceausescu.

Punem informatiile in Ordine cu Niels Schnecker, Dumitru Costin, presedinte BNS, Horea Uioreanu, deputat PNL, William Brinza, deputat PDL.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close