Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BOC, SEFUL DESZAPEZIRILOR. PESTE O SUTA DE DRUMURI BLOCATE

BOC, SEFUL DESZAPEZIRILOR. PESTE O SUTA DE DRUMURI BLOCATE

BOC, SEFUL DESZAPEZIRILOR. PESTE O SUTA DE DRUMURI BLOCATE
27 Ian 2012   •   01:05

DANA GREU 

  De cind e Boc sef peste deszapeziri, numaram 31 de drumuri  blocate. Premierul lopata este depasit de situatie, desi incearca din toate pozitiile publice sa se scoata politic. Adica sa ramina premier. Va anuntam ca au aparut citeva bocitoare pedeliste, oportuniste si mincinoase, care se  pregatesc pentru prohodul micului Boc.  Asa au primit ordin, se spune, de la Cotroceni.
     Vorbim despre asta, dar  va spunem ca nu toti s-au purtat precum  Boc in situatia de criza  generata de nameti. Spre exemplu, azi, niste oameni curajosi si care-si respecta meseria au salvat 4 copii foarte mici, aflati in stare critica. I-au luat cu elicopterul din zone ingropate in zapada si i-au dat pe mina medicilor din capitala.
 Tot la Ordinea zilei, o sa  vedeti ceva uluitor. Nu stim daca o sa plingeti sau o sa rideti, dar merita sa urmariti ce se intimpla cind un buldozer se intilneste cu autobuz, in plin proces de deszapezire!! 
 Cam ce se va  intimpla cind se va intilni  Romania  cu cei de la Curtea Europeana de Justitie. Din cauza lui Negoita de la PDL,   care ar fi gestionat 110 milioane de euro ILEGAL. Ramineti cu noi.
ADRIAN IZVORANU, MARIA SAVA, EDITH GYENGE, MARIUS PIELEANU, ROVANA PLUMB.



×
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close