Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Boc și Funeriu, repetenți

Boc și Funeriu, repetenți

Boc și Funeriu, repetenți
05 Oct 2010   •   17:52

Zece mii de dascali au venit in capitala sa strige Guvernului ca au ajuns la capatul rabdarii. Strigatul lor s-a auzit si la Victoria si la Cotroceni. Inainte sa-i trimita pe Funeriu si Botis sa discute cu manifestantii, premierul Boc a spus ca nu poate raspunde la revendicari cu populisme. Adica nu salarii decente, nu majorarea salariului minim si nicio reactie la plecarea pe capete a dascalilor din sistem.

Premierul nu stie, probabil, ca sint intelectuali in tara sa care-si fac variante de meniu cu 100 de mii de lei vechi, pentru doua zile. Atat le ramine pentru hrana din salariu. Actorul Marius Manole, de la National, scrie despre asta pe blogul sau. Unii, cu dramele zilnice. Guvernul, cu investitii in echipe de fotbal comunale inexistente. Aproape 13 milioane de euro, bani pentru satele cu primari PDL si UDMR.

Presati de electorat, tot mai multi pedelisti rup rindurile in Parlament. O parte din ei au votat azi in Comisia de buget-finanțe a Senatului reducerea impozitul pe venit de la 16 la 10%. Adica au votat impotriva propriului guvernul care nu e de acord cu modificarea cotei unice. Ce va fi pina la urma ? E numai praf in ochi? Este un subiect important la Ordinea zilei, mai ales ca datele de la statistica arata ca numarul salariatilor care muncesc la negru a crescut cu aproape 100 de mii in numai 2 luni, din cauza taxelor si impozitelor mari.

Azi a fost iar scandal in Parlament. Pesedistii i-au facut a doua plingere penala Robertei Anastase, pe care o acuza acum ca a votat fara sa fie in sala. Anastase are deja dosar de urmarire penala pentru frauda de la Legea Pensiilor.

Punem informatiile in Ordine cu Peter Lakatos, deputat UDMR, Victor Paul Dobre, deputat PNL, Cristian Petrescu, deputat PDL, Liliana Minca PC, Gheorghe Isvoranu, presedinte Spiru Haret.

Dana Grecu

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close