Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BOC SI M.A.E., INCREMENITI IN PROIECT. MOARTE CU DREPTATEA-N MANA.

BOC SI M.A.E., INCREMENITI IN PROIECT. MOARTE CU DREPTATEA-N MANA.

BOC SI M.A.E., INCREMENITI IN PROIECT. MOARTE CU DREPTATEA-N MANA.
17 Mar 2011   •   18:40

ANDREEA MUNTEANU

Avem un premier şi un ministru de externe încremeniţi în proiect. După tot scandalul de aseară din Parlament pe tema declaraţiilor cu iz de iredentism ale unor oficialităţi maghiare, Boc a înţeles doar că opoziţia vrea să învrăjbească PDL cu UDMR, iar Baconschi a reţinut numai că soţia ambasadorului Ungariei a vrut să recite din Petofi Sandor şi că presa a greşit traducerea. Despre declaraţiile preşedintelui Parlamentului ungar care declara, sâmbătă, că Transilvania trebuie să fie a Ungariei pentru că asta e, citez, "porunca lui Dumnezeu", nici Boc, nici Baconschi n-au auzit ori s-au făcut că plouă.

În Japonia ameninţarea nucleară e din ce în ce mai serioasă pentru că reactoarele cu probleme nu au fost răcite încă. Dacă zilele trecute specialiştii erau destul de relaxaţi, azi am auzit că o explozie nucleară la Fukushima ar fi mult mai periculoasă decât cea de la Cernobâl. Şi, mai grav, într-un top 5 al pericolelor nucleare realizat de Radio Europa Liberă, centrala de la Cernavodă este pe locul 3.

Fac azi Ordinea zilei, Titus Corlatean, presedintele Comisiei de politica externa din Senat, Dumitru Costin, presedinte BNS, Norica Nicolai, europarlamentar PNL, Costica Canacheu, deputat PDL. De la Timisoara , vom intra in direct cu femeia care a cerut tribunalului sa formeze un complet de judecata pentru eutanasierea ei. Nu mai suporta umilinta din partea statului roman.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close