Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BOC STRÂNGE PENSIONARII CU UŞA

BOC STRÂNGE PENSIONARII CU UŞA

BOC STRÂNGE PENSIONARII CU UŞA
30 Mar 2011   •   18:50

DANA GRECU

La Ordinea zilei, vorbim despre cum santajeaza premierul Romaniei milioanele de pensionari. Sint cuminti si termina cu revoltele de saracie, le da pensiile. Vor bani mai multi, nu le mai da pensiile deloc. Ca nu are bani, zice el, care se considera responsabil. Doar ne-a spus vesel ca iesim din recesiune. Miine. Cind se va scumpi factura la curent pentru consumatorii casnici. Asa a anuntat ANRE in urma cu putin timp.  Cine deci sa-l creada pe Boc.  S-a oferit Cseke, de la Sanatate. Aflam ca ministrul udmerist imparte bani pentru reparatia spitalelor in functie de culoarea politica a primarilor. Adica spitalele puterii trebuie sa traiasca , cele ale opozitiei trebuie sa dispara. Intrebarea noastra este cu ce sint de vina bolnavii? Ca fac atac cerebral la Constanta si nu la Arad? La acesta ora, mii de bolnavi stau cu catrafusele in brate, la usa salaonelor, sa fie externati din spitalele de pe lista neagra a lui Cseke. Sute de medici si asistente sint pe jumatate someri, in contextul in care e criza de personal medical.  Nu conteaza. Companiile de stat, datoare vindute bugetului, dau prime de Pasti. 
 Vorbim despre toate acestea dar va  aratam azi, la Ordinea zilei, si cum MINTE, cu zimbetul pe buze,  seful Nuclearelectrica. Cel care ne spunea ca totul e in siguranta la Centrala de la Cernavoda. Avem dovada!   
Pun informatiile in Ordine Dan Sova, senator PSD, Teodor Atanasiu, deputat  PNL, Sorin Rosca Stanescu. De la Iasi, intram in direct cu Vasile Marica, presedinte Sed Lex.


×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close