Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Boc taie, Udrea toacă

Boc taie, Udrea toacă

Boc taie, Udrea toacă
24 Iul 2009   •   15:40
Dana Grecu

Boc taie, Udrea toacă. În contextul informațiilor privind risipirea banului public la Turism, premierul a spus azi la Baia Mare că taie 20 la sută din salariile miniștrilor, de la 1 august. Demnitarii vor aduce acasă cu vreo 15 milioane mai puțin pe lună. Președintele spunea ieri ca nu e de acord cu reducerea salariilor bugetare cum s-a întâmplat în Ungaria. Guvernul să taie din alte cheltuieli.
Ministrul Udrea nu dă semne că înțelege. Jurnalul Național publică azi desfășurătorul investițiilor făcute la Turism. De la perdele, la brichete și pixuri, până la studii de PREfezabilitate, fondurile au fost generoase. În economia reală, lucrurile stau prost. Guvernul amână măsurile care ar da oxigen mediului de afaceri. De exemplu, lasă pe anul viitor neimpozitarea profitului reinvestit.
Către ce ne îndreptăm? Cum se împacă banii aruncați pe fereastră cu lipsa banilor de care se plânge administrația. Aflăm la Ordinea Zilei. Au venit la noi Florea Pârvu,vicepreședinte CNIMM, Cornelia Moldoveanu, om de afaceri și artist plastic, Andrei Bădin și Radu Tudor.

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close