Antena 3 Emisiuni La ordinea zilei BOLNAVII, VICTIMELE CONFLICTELOR DE INTERESE

BOLNAVII, VICTIMELE CONFLICTELOR DE INTERESE

21 Iul 2011   •   03:05
BOLNAVII, VICTIMELE CONFLICTELOR DE INTERESE

DANA GRECU

Sistemul sanitar din Romania e la un pas blocaj total.   Concret, producatorii si distribuitorii de medicamente ameninta ca nu vor mai vinde nimic spitalelor si farmaciilor daca nu-si primesc banii din urma, de la stat.  Incurajat de presedinte sa nu dea un leu fara sa verifice contractele parafate in ultimii ani, premierul si-a aratat azi degeaba muschii in fata producatorilor. Fraierii din povestea asta? Bolnavii romani. Cei care sint victime ale conflictelor de interese. Ca sa ne linistim, haosul general care ne asteapta e din cauza ca piata licitatiilor nu e reglementata. Asa spun in cor  presedintele , premierul si seful Casei Nationale de Sananate.  Intrebarea la Ordinea zilei e: daca institutiile statului fac licitatii  paguboase pentru buget, cum spune presedintele, cine e hotul ? Cum il cheama? Cine il lasa liber pe strazi si, mai ales, cui ii da el spaga sa-si bata joc de noi toti? 
 Acesta e subiectul la Ordinea zilei!  Invitatii nostri Cezar Irimia, Asociatia Bolnavilor de cancer, Cristian Lutan, director executiv adj, Asociatia  Romana a producatorilor internationali de medicamente , Viorel Vasile -Asociatia Distribuitorilor de medicamente.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close