Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CAMPANIE, CAMPANIE, DA' CU ANIMALELE CE AVEŢI?

CAMPANIE, CAMPANIE, DA' CU ANIMALELE CE AVEŢI?

CAMPANIE, CAMPANIE, DA' CU ANIMALELE CE AVEŢI?
30 Noi 2012   •   01:05

ANDREEA MUNTEANU

Doar o săptămână de campanie a mai rămas şi, în afară de injurii şi glumiţe de o parte şi de cealaltă, dezbateri serioase pe obiective şi termene precise n-am prea văzut. Nici premierul Ponta nu vrea să-şi mai asume cifre, kilometri de autostradă de exemplu, ca să nu se facă de râs ca alţii, zice. Face apel însă din ce în ce mai d...

es la regnul animal în războiul cu preşedintele. Dacă ieri îl vedea pe Băsescu înghiţind un elefant, azi a adăugat şi nişte câini, şi nişte porci şi desigur, nişte pisici. Nu pisicuţe.
În partea cealaltă, la ARD, se numără procentele şi pentru că scad în loc să crească, pedeliştii se iau unii de alţii, împreună de cei din Forţa Civică a lui Ungureanu şi cu toţii se roagă la Merkel şi Barroso să mai facă un miracol.
Unul dintre "regii" regimului Băsescu, faimosul asfaltangiu Nelu Iordache, şi-a petrecut noaptea la DNA, dar a ieşit liber de acolo. Aflăm că avea nişte prieteni atât de buni în instituţiile statului încât încasa sume foarte mari de bani fără să facă nimic. Actualul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi ne spune resemnat că e prea târziu să se mai poată face ceva în privinţa asta. Discutăm toate subiectele la Ordinea Zilei cu LIVIU BRATESCU-USL, contracandidatul Elenei Udrea la Roman, CRISTIANA ANGHEL - candidat USL DOLJ, ELENA CRISTIAN, MARIUS NISTOR.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close