Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CÂND SCĂPĂM DE "GREAUA MOŞTENIRE"?

CÂND SCĂPĂM DE "GREAUA MOŞTENIRE"?

CÂND SCĂPĂM DE "GREAUA MOŞTENIRE"?
25 Sep 2012   •   04:05

DANA GRECU

De ce nu tace premierul Ponta? Este intrebarea la Ordinea zilei. N-am intreba asa, daca am intelege ratiunea pentru care seful guvernului se baga in discutii cind vine vorba despre o privatizare in desfasurare. LEGAL, in desfasurare. Victor Ponta a cântat azi, la masa cu ministrul Chitoiu şi cu şeful privatizărilor, controversatul Vulpescu, prohodul Oltchimului, pus pe butuci de Videanu. A simtit nevoia sa trinteasca pe masa o firimitura de audit, cât să înţelagă românul cum a fost jefuită fabrica timp de trei ani, până în 2012. De ce? Pentru cine? Cu ce efect? Presa tabloidă e pe urmele lui Diaconescu. Dan Diaconescu. Mogulul ar fi în China, după bani pentru combinat. Se întoarce mâine. Ce face Ponta dacă Diaconescu vine cu banii? Vine cu banii?
Avem o ţară şi vrem să înţelegem ceva din ea. Spre exemplu, vrem să ştim cine va pune mîna pe CFR Marfă, de ce Maior de la SRI îi schimbă pe directorii Serviciului, acolo unde s-au obţinut 50 de procente la referendum, de ce se desprind şinele de tramvai şi înjunghie oamenii pe stradă, in centrul Bucurestilor, de exemplu.
Viorel Stefan, deputat PSD, Alina Gorghiu, deputat PNL, Liviu Apostoiu, Cartel Alfa, Dan Constantin, redactor sef Jurnalul National, Niels Schnecker

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close