Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CARE ESTE CEL MAI MARE SUCCES AL GUVERNARII BASESCU-BOC?

CARE ESTE CEL MAI MARE SUCCES AL GUVERNARII BASESCU-BOC?

CARE ESTE CEL MAI MARE SUCCES AL GUVERNARII BASESCU-BOC?
02 Aug 2011   •   05:05

ANDREEA MUNTEANU

Presedintele ne-a zis azi ca daca nu erau el si guvernul Boc, Romania ar fi dus-o din esec in esec. Cum stiti ca suntem carcotasi, punem si noi o intrebare: care e succesul acestei puteri?  Ce a facut ea  bine? O sa innebunim invitatii cu aceasta intrebare, o sa va provocam sa raspundeti la ea.  Ce stim noi, aflati la Ordinea zilei.
 Va dam si cateva variante.Prima: In timpul guvernarii Basescu Boc, clanul Cocos si-a inmultit colectia de bolizi de lux. Ultima achizitie, un Bentley de 200 000 de euro. Poate fi considerat acesta un succes al celor care ne conduc? O alta varianta: in timpul aceleiasi guvernari, compania de stat Posta Romana  a ajuns sa cheltuiasca peste 1000 de euro lunar pe o femeie de serviciu dupa ce si-a externalizat serviciile. Pierderile companiei sunt de ordinul sutelor de milioane in ciuda cresterii cifrei de afaceri. Si o a treia varianta - pana si economatele ar fi o investitie prea mare si nejustificata din punctul de vedere al presedintelui Basescu. De ce? Pentru ca sunt prea multi saraci si ar fi greu de stabilit cati dintre ei ar trebui sa aiba acces la malai si oua cu discount.
 La Ordinea Zilei au venit  Ecaterina Andronescu, senator PSD,  Ionel Blanculescu, consultant financiar, Florea Pirvu, vicepresedinte CNIMM,  Claudiu Saftoiu, PNL, Tanczos Barna, UDMR,

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close