Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CASCADORII RASULUI LA PDL

CASCADORII RASULUI LA PDL

CASCADORII RASULUI LA PDL
21 Mar 2012   •   04:00

ANDREEA MUNTEANU

Procurorii l-au asteptat in zadar pana dupa amiaza pe Mihail Boldea. Deputatul ramas fara imunitate a disparut, nimeni n-a reusit sa-i dea de urma de ieri. Rechizitoriul procurorilor il acuza intre altele de trafic de persoane. Teoretic, la aceasta ora, Boldea este un om liber, a primit o citatie de la DNA, dar nu si mandat de aducere. Practic, atunci cand se va emite mandatul de aducere, Bolde se va fi saturat de atata bronz prin tarile calde.
  Circ in toata regula la PDL Bucuresti unde sefa e doamna Udrea. Silviu Prigoana a anuntat ca nu mai candideaza la Primarie pentru ca s-a simtit jignit de colegii sai, intelectualii Preda, Baconschi si Paleologu. Preda sustine, pe de alta parte, ca e inadmisibil ca partidul sa-l puna sa se critice singur si   da exemplu un punctaj primit de la centru in care intelectualii sunt facuti praf.
  Vom mai vorbi azi si despre noul cod al lui Duta. Codul de bare. Seful CNAS inventeaza reteta electronica pentru a opri furturile din sistem, furturi pentru care nimeni niciodata nu a raspuns. Cu atat mai putin Duta. Seful de la Hidrologie in schimb plateste, incepand de azi, pentru ca niste diguri au cedat la inundatiile din 2005. Incredibil, dar adevarat, Petre Stanciu si alte doua directoare din institut au intrat azi dupa gratii unde vor petrece urmatorii aproximativ doi ani.
Victor Alistar, chestor PAVEL ABRAHAM, fost sef al Politiei Romane ARISTOTEL CANCESCU,presedintele Consiliului Judetean Brasov, Georgica Severin, senator PSD

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close