Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Case de protocol la prețul pieței

Case de protocol la prețul pieței

Case de protocol la prețul pieței
12 Dec 2007   •   18:51
Andreea Munteanu
Demnitarii care locuiesc în casele de protocol le vor putea cumpăra numai la prețul pieței. Precizarea a fost făcută, azi, de secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan. Asta după ce, ieri, deputații au adoptat un proiect de lege potrivit căruia imobilele RAAPPS vor putea fi vândute și prin negociere directă, prevedere mult mai avantajoasa pentru demnitari. Aceia dintre ei care au contracte cu regia, locuiesc in general în zone foarte scumpe, iar casele în care stau depășesc, pe piața liberă, milionul de dolari.
Potrivit lui Ilie Bolojan, prețul caselor de protocol va fi stabilit de evaluatori autorizați selectați prin licitație. După clarificările de azi, câțiva politicieni au anunțat deja că nu au de gând să-și cumpere casele de la stat și că preferă să găsească alte soluții locative.
Este vorba de liderul PSD Mircea Geoană, dar și de senatorul PSD Șerban Mihăilescu. Suntem la Prima Ediție. În studio, secretarul general al Executivului, Ilie Bolojan, deputatul PNL Ioan Ghișe, membru al comisiei juridice a Camerei și deputatul PSD, Eugen Nicolicea, de asemenea membru al Comisiei juridice.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close