Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CAT VA PLATI RO DIN 50 MLD DE EURO?

CAT VA PLATI RO DIN 50 MLD DE EURO?

CAT VA PLATI RO DIN 50 MLD DE EURO?
20 Dec 2011   •   04:05

DANA GRECU

Se stringe latul in jurul Romaniei. Unul dupa altul,  statele din zona non euro incep sa spuna ca NU vor sau ca NU au de unde  sa dea bani ca sa acopere cele 50 de miliiarde de euro, intelegerea pentru pactul de uniune fiscala.   Asadar, de unde calculasem ca trebuie sa cotizam vreo 10 miliarde de euro, ne revine mult mai mult, acum ca bulgarii si cehii au pus lacat pe conturile lor, ca sa-si apere tarile la vreme de criza. Presedintele Basescu nu numai ca  tace partas, dar se mai si lauda ca tarii lui ii merge bine. Boc, de la Victoria , spune ca sintem in afara oricarui scenariu de risc pentru anul ce vine. Optimismul bolnav al celor doi ne sperie!  Ce ascund guvernantii?  De unde scoatem banii?
Vorbim la ordinea zilei si despre revoltatii zilei! Revolutionarii s-au batut azi cu jandarmii in fata guvernului si s-au certat cu parlamentarii, in plenm, la sedinta solemna in cinstea evenimentelor din decembrie 89. In fapt, ei vor bani si spun ca  renunta la indemnizatii, cum vrea Boc, doar daca deputatii si senatorii renunta si ei la salarii!
 Avem si alte subiecte interesante! Ramineti cu noi! Fac Ordinea zilei   RAYMOND LUCA-PNL, RADU MOLDOVAN-PSD, BOGDAN CIUCA-PC, STEFAN NICOLAE-AGROSTAR, ADRIAN IZVORANU

×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close