Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CAZUL RIDZI, NOI DEZVALUIRI

CAZUL RIDZI, NOI DEZVALUIRI

CAZUL RIDZI, NOI DEZVALUIRI
24 Iun 2009   •   16:04
Dana GRECU

Apar noi dezvaluiri in cazul Ridzi. Azi am aflat cum s-au jucat subalternii ministrului cu banii statului, sub ochii indulgenti ai sefului lor. Azi vedem impreuna cum gasesc cei de la Tineret si Sport cea mai buna oferta. Cum se fac ca o gasesc. Colegul meu Andrei Badin a publicat in Jurnalul national un schimb de mailuri intre u sef din ministrul doamnei Ridzi si un om de afaceri care vindea o scena de 50 de ori mai ieftina decit aceea pe care ministrul a cumparat-o. E un subiect la Ordinea Zilei. Ca de-altfel si informatia legata de tunul de 86 de milioane de euro pe care familia Ridzi vrea sa-l dea in Valea Jiului. Acolo unde primarul Ridzi, ministrul Ridzi si ministrul Udrea se vad intr-o telegondola spre Paring. Un proiect de 86 de milioane de euro, mai mult cu 65 de milioane fata de pretul corect, spun pesedistii din zona .
Si, citim in Jurnalul national online :"Direcția Județeană de Tineret Hunedoara, unde este angajat și un nepot al familiei Ridzi, a pus la cale un parteneriat cu mai multe cluburi din Petroșani pentru sărbătorirea zilei de 2 Mai. Unul dintre aceste cluburi n-a mai apucat însă "să se bucure" de Ziua Tineretului pentru că s-a transformat în sediul de campanie al Elenei Băsescu." Patronul acestui club este Siminel Iordache, zis Pingilică, un apropiat al familiei Ridzi. Pentru acțiunile dedicate Zilei de 2 Mai, clubul Keops a primit de la Direcția Județeană pentru Tineret 5.000 RON. N-a mai găzduit însă nici o manifestare de ziua tineretului pentru că a devenit sediu de campanie pentru EBA....
Discutăm cu Vlad Vlăsceanu, director general Ad Media, cel care a schimbat niște mailuri cu un reprezentant al Ministerului Tineretului, subiectul discutat fiind chiar prețul de închirire al unei scene. Au mai venit la noi Mugur Ciuvică , directorul Grupului de Investigații Politice, Andrei Bădin, senior editor Antena 3, Nicolae Bănicioiu, deputat PSD.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close