Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CCR SE CONSULTA CU ROBERTA. MRU, INVINS DE PINALTI

CCR SE CONSULTA CU ROBERTA. MRU, INVINS DE PINALTI

CCR SE CONSULTA CU ROBERTA. MRU, INVINS DE PINALTI
21 Feb 2012   •   04:05

DANA GRECU

 Roberta Anastase recunoaste ca guvernul Ungureanu a trecut de comisiile parlamentare fara sa aiba cvorum.  Dar zice ca n-a avut cvorum din pricina opozitie! Deci ilegal, dar legal! Informatia e negru pe alb. Roberta ii raspunde in scris sefului Curtii Constitutionale care o intreaba pe ea ce crede: guvernul Ungureanu e sau nu instalat constitutional. Si Roberta ii raspunde ca Ungureanu sta la Victoria curat murdar. E la Ordinea zilei!
 Tot din ciclul curat murdar, o sa vedeti ca seful Transelectrica, acela demis de Bode, ministrul Economiei, la cererea lui Ungureanu, pus de Basescu, vrea sa revina pe postul de director sau cel putin intr-un post de conducere. Zice ca demisia de onoare nu produce efecte. De ce e subiect la Ordinea zilei? Pentru ca ne e clar ca Pinalti de la Neamt l-ar fi invins pe premierul cu aspiratii de candidat la presedintie din partea PDL.
 Dar e bine! Puterea cauta salvarea in afise electorale. Mii de postere au umplut tara ca romanii sa afle cine le maninca banii stind degeaba in parlament!  Cine_ Mircea Diaconu, senator PNL. A venit la Ordinea zilei sa ne spuna daca il mustra constiinta.  
  Puterea nu da inca un raspuns romanilor din strada! Nu-i vede, nu-i aude!  Are treaba sa-si imparta locurile pe listele electorale! La ora aceasta  Oprea de la UNPR, din informatiile noastre, da cu pumnul in masa. Partidul militarizat ,care tine guvernul la putere, vrea 25 la suta dintre candidati.
   Oficial, nimic despre Grecia!  Subiectul e la Ordinea zilei, chiar daca guvernul nu discuta despre hotarirea de azi noapte luata la Bruxelles. 130 de miliarde de Euro pleaca din bugetul Uniunii spre greci sa-i scape de la faliment! Ionel Blanculescu, Mircea Diaconu, Dan Nica, Petru Dandea
 


 

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close