Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CCR VREA SĂ DECIDĂ TOT. LA CE MAI E BUN PARLAMENTUL?

CCR VREA SĂ DECIDĂ TOT. LA CE MAI E BUN PARLAMENTUL?

CCR VREA SĂ DECIDĂ TOT. LA CE MAI E BUN PARLAMENTUL?
20 Sep 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Motoc, blonda de la CCR, vrea puteri extinse şi acuză USL de inginerii juridice. Azi tocmai s-a instalat în biroul de o sută de mii euro alături de colegi si, în câteva zile, va decide dacă-l zboară sau nu pe Antonescu de la preşedinţia Senatului. La biroul lui Ponta e un du-te vino- flori, cadouri şi telegrame de felicitări - face 40 de ani şi chiar locatarul de la Cotroceni i-a trimis un buchet de trandafiri albi.
...


Ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, se ceartă cu CSM pe tema numirii procurorului general şi şefului DNA. Îi trebuie nervi tari, preşedintele şi vicepreşedintele CSM, distinsele doamne Ghica şi Hăineală, sunt relaxate şi în formă. Îşi petrec minivacanţele în locuri exotice, alături de sepepiştii din dotare, pe banii statului. Lumea Justiţiei scrie despre vizita la Hong Kong care a costat o nimica toată, vreo 20 000 de euro. Şi domnul Brânză de la PDL, cel cu voturile din diaspora, voiajează pe bani publici, tocmai a trimis spre decontare o factură de 3 000 de euro. Detaliem.

Şi, scandal mare la Oltchim. Azi s-au depus ofertele de privatizare, mâine se vor deschide plicurile şi va avea loc licitaţia cu strigare. Circul l-a provocat Dan Diaconescu, unul dintre cei care vor să cumpere Oltchim. 3 500 de angajaţi are combinatul, câteva zeci de mii de oameni depind de funcţionarea lui, vorbim despre cel mai mare combinat din Europa de Sud-Est, care a ajuns într-o situaţie critică din cauza unei politici manageriale de 2 bani. A fost o politică dictată? Cine a avut interesul să distrugă un combinat ce putea fi profitabil şi de ce? ILIE SERBANESCU, MUGUR CIUVICA, ADRIAN IORGULESCU, HANIBAL DUMITRASCU, COSTIN GEORGESCU

×
Parteneri
România va trimite în Ucraina sisteme de apărare antiaeriană
x close