Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Ce-ai cu noi? - Dana Grecu

Ce-ai cu noi? - Dana Grecu

Ce-ai cu noi? - Dana Grecu
23 Mar 2007   •   18:02

Nervi, claxoane, înjurături, tamponări, gropi, praf, muncitori cu barba-n coada lopeții, salopete mânjite cu nume de firme, arhitecți eleganți, primari, Primarul. Videanu face revoluție în Bucuresti. Are de trei ori mai multi bani decât anul trecut pentru investitii, cei mai multi din imprumuturi externe. Și i-a pus pe masa de joc. Pe toți odată. Capitala e un șantier. De ce nu saltă cămașa pe noi de bucurie? De ce nu ne uităm cu drag la primarul cu inițiativă?

De ce închidem televizorul când auzim de proiecte, de ce ne vine să facem portativ mașina omului de afaceri care a câștigat licitația, de ce nu gândim pozitiv despre schimbarea la față orasului în care trăim. Pentru că avem senzatia nenorocită că niște băieți trebuie să tragă niste tunuri ACUM. De asta închidem ochii și vedem harta șantierelor care rânjesc la noi! Adică: ați luat-o si de data asta!


Antena 3 va posta DOAR comentariile care au legătură cu subiectul anunțat. Dacă doriți să exprimați opinii cu privire la realizatorii emisiunii, vă rugăm să le postați în categoria „Prima ediție” (meniul din dreapta, sus).

×
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close