Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CE CASTIGA BASESCU DIN REORGANIZARE?

CE CASTIGA BASESCU DIN REORGANIZARE?

CE CASTIGA BASESCU DIN REORGANIZARE?
14 Iun 2011   •   04:05

DANA GRECU

Puterea se incurca in minciuni!! In minciuni flagrante! Intrebat azi sa spuna cui ii apartine ideea asta haotica cu regionalizarea, Ioan Oltean, omul puterii, i-a trimis pe colegii de la Jurnalul National la Cotroceni. Acum citeva zile, Adreea Vass, consilierul lui Boc, se umfla in pene ca proiectul desfiintarii judetelor s-a scris la Victoria, nu la Cotroceni. Minciuna se potriveste perfect cu debandada fara margini din coalitia care conduce tara. Azi, ungurii au amenintat ca rup alianta cu pedelistii daca acestia insista sa-si asume raspundrea pe regionalizarea cu care UDMR nu e de acord. Prins intre unguri si Basescu, Boc si-a pierdut vocea. Azi n-a scos un cuvintel despre reorganizarea tarii, desi s-a plimbat prin Parlament, urmarit de zeci de ziaristi care asteptau lamuriri. Pica guvernul? Cedeaza Basescu in fata UDMR? Si daca da, ce ii da in schimb? Ce cistiga Basescu din haosul asta? Sint intrebari la Ordinea zilei!

Si tot aici vorbim despre o alta minciuna a guvernantilor. Colegii de la Gindul au descoperit ca Boagiu a mintit cind a spus Uniunea obliga Romania sa pune taxe pe autrostrazi. Comisia Europeana a spus ca taxarea este strict decizia guvernului. Dezvoltam subiectul si intrebam cu interes cit vor mai minti acesti oameni care ne conduc?

Punem informatiile in Ordine impreuna cu Attila Korody, deputat UDMR, Dan Sova , senator PSD, Nicusor Paduraru, deputat PDL, Ciprian Dobre, deputat PNL, Ionel Blanculescu.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close