Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CE FACE PUTEREA PENTRU VOTURI

CE FACE PUTEREA PENTRU VOTURI

CE FACE PUTEREA PENTRU VOTURI
26 Mar 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Udrea s-a costumat în Thatcher, Paleologu în Take Farfuridi, iar Mihai Răzvan Ungureanu în băiatul rău care bate cu pumnul în masă când îi cer pedeliştii bani. Fiecare face cum şi ce poate din foame pentru voturi. În afară de goana pentru imagine, acum se petrec şi aranjamentele importante. De exemplu, o prietena a doamnei Udrea, Ana Maria Pătru, a fost numită în fruntea Autorităţii Electorale Permanente. Este aceeaşi persoană care sărbătorea rezultatul alegerilor prezidenţiale alături de Traian Băsescu într-o cârciumă.
 La Ordinea Zilei, veţi vedea cum un lider al PDL se autodenunţă. Ioan Oltean, filmat de toate televiziunile, a recunoscut că procurorii lucrează la comanda Puterii. Cum el însuşi este parte a puterii, declaraţia seamănă a autodenunţ chiar dacă a fost făcută cu lacrimi in ochi. Numele lui Oltean apare în dosarul şpăgii.

Şi, vedeta ultimelor zile, Mihail Boldea, s-a predat la  Nairobi unde îl aştepta chiar bunul său prieten, consulul român Cristian Diaconu. Surprinzător, Interpolul, contactat de Antena 3, afirma că nu ştie absolut nimic despre locul în care s-ar afla Boldea. Păi şi atunci cum îl dăduseră în urmărire internaţională şi cum de susţineau că l-au localizat autorităţile de la Bucureşti? Ori sunt foarte capabile ori Boldea s-a turnat singur.

Doru Viorel URSU, MIRCEA BANIAS, CIPRIAN DOBRE, TOADER PARASCHIV


 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close