Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CE I-A PROMIS BASESCU LUI OBAMA?

CE I-A PROMIS BASESCU LUI OBAMA?

CE I-A PROMIS BASESCU LUI OBAMA?
13 Sep 2011   •   04:05

DANA GRECU

Basescu s-a intilnit  sau nu cu Obama? In ultima ora, site-urile ziarelor nationale au fost date peste cap.  Ba s-a intilnit, ba se intilneste, ba stim , ba nu. Nici noi nu  avem dovada acestei intilniri de un secret cum rar s-a vazut. Daca s-au intilnit Obama si Basescu, aflam la Ordinea zilei pentru ca presedintele nu va rata sa se laude cu asta cit mai repede.  Oricum , noi intrebam cu ce tain s-a dus presedintele la Washington, ce le-a promis americanilor si ce am obtinut de la ei. Daca am obtinut ceva.
   Ce le mai dam? Trebuie sa ne spuna cinstit!  Nu sa ascunda contracte si interese financiare cum face guvernul Romaniei cu... banii din privatizari, de exemplu. In trezoreria  tarii  zac peste doua miliarde si jumatate de euro, bani din privatizari, iar noi o ducem de pe o zi pe alta cu bani imprumutati de la FMI.  E un subiect la Ordinea zilei, pentru ca puterea face alba neagra cu prea multi bani pe criza asta . Va aratam la Ordinea zilei cum se fac milionari pe banii statului. E unul dintre cele mai mari tunuri pe care vrea sa le dea actuala administratie sub paravanul unor legi de o rea credinta evidenta.
  Pun informatiile in Ordine  FEKETE-SZABÓ András-Levente, senator UDMR,  Eugen Nicolicea, deputat UNPR, Bogdan Ciuca, deputat PC, Ionel Blanculescu,  Daniel Savu-PSD

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close