Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CE LE PREGATESTE PRIMARUL DIN DEVESELU AMERICANILOR

CE LE PREGATESTE PRIMARUL DIN DEVESELU AMERICANILOR

CE LE PREGATESTE PRIMARUL DIN DEVESELU AMERICANILOR
16 Sep 2011   •   00:45

ANDREEA MUNTEANU

La Ordinea Zilei vine astăzi Gheorghe Beciu, cel mai strategic primar din Romania. Este primarul comunei Deveselu unde se pregatesc sa aterizeze americanii şi să instaleze scutul. Cum îi aşteaptă, ce le pregăteşte şi ce le va cere primarul din Deveselu americanilor aflaţi în câteva minute. Mai sunt alături de noi Liliana Minca, PC, Marian Petrache, PNL.

In cea de a doua parte a emisiunii, invitata noastră va fi doamna Mioara Roman, distins profesor universitar, fostă soţie de premier, o cunoscută figură publică. Doamna Roman se află într-o situaţie extrem de neplăcută. Astăzi tribunalul a decis să pună sechestru pe casa ei de la Sinaia pentru a recupera astfel datoriile la RAAPPS pentru casa din Primăverii, datorii pe care doamna Roman le-a acumulat după divorţul de Petre Roman. Este vorba despre o sumă impresionantă, în jur de 350 000 de euro. Veţi asculta mărturiile doamnei Roman în exclusivitate.

Şi nu în cele din urmă veţi afla cum se pregăteşte pentru primul său concert mare în Bucureşti Bogdan Ota, românul pe care norvegienii l-au numit un geniu al muzicii.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close