Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Ce mai are Traian Băsescu de oferit României?

Ce mai are Traian Băsescu de oferit României?

Ce mai are Traian Băsescu de oferit României?
17 Iul 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Este întrebarea La Ordinea Zilei. V-o adresăm dumneavoastră, invitaţilor noştri printre care se află, acum că-i campanie, 2 membri ai PDL, dar şi reprezentanţilor presei străine şi ai UE care par foarte înfierbântaţi deodată să ne treacă strada fără să ne întrebe dacă avem vreo treabă pe trotuarul celălalt.
...
Interesele PDL şi ale lui Traian Băsescu par mai importante, zilele astea, decât interesul naţional. Altfel nu se explică impetuoasa campanie de intoxicări şi dezinformări care a contaminat presa străină şi câteva capete luminate de la Bruxelles. Suntem stat de drept sau suntem o simplă colonie care execută ce i se dictează? Cât de mult ne respectă, de fapt, aliaţii din UE? De ce nu s-a revoltat nimeni ieri seară sau azi după ce am arătat că serviciile secrete, cu sprijinul STS, sunt implicate direct în campania electorală a lui Traian Băsescu? De ce a evitat însuşi Traian Băsescu să răspundă întrebărilor pe acest subiect? De ce n-a sărit Bruxelles-ul în apărarea drepturilor oamenilor care au fost daţi afară de patronii îndopaţi de PDL pentru că simpatizează USL?

Vorbim şi despre Sorin Blejnar care are interdicţie de părăsire a ţării, dar şi despre afacerile de la ANRMAP, un cuibar de rubedenii şi amici, care au trăit ca-n sânul lui Avram sub conducerea Cristinei Trăilă, o prietenă a Elenei Udrea.

Până aflăm ce credeţi că mai are de oferit Traian Băsescu, vom discuta despre măsurile economice pe care Ponta mai apucă să le ia între 3 întrebări despre plagiat şi 4 mustrări de la Bruxelles. Ni se pare că sunt măsuri care lasă economia să mai şi respire. O fi bine, o fi rău, Bruxelles-ul ce zice?

Ionel Blănculescu , consultant economic, Cristian Boureanu, deputat PDL, Cristian Buşoi, Cosmin Nicula, senator PSD, Ion Ruşeţ-senator PDL, Daniel Barbu.

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close