Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CE S-A MAI ÎNTÂMPLAT ÎN VACANȚA DE PAȘTI?

CE S-A MAI ÎNTÂMPLAT ÎN VACANȚA DE PAȘTI?

CE S-A MAI ÎNTÂMPLAT ÎN VACANȚA DE PAȘTI?
05 Apr 2010   •   17:44

de Andreea MUNTEANU

Premierul Boc a fost de Paști în vizită la părinții săi, la Răchițele. Și am aflat că nici părinții nu-l iau în serios. Tatăl său i-a spart un ou în cap, de față cu jurnaliștii. Premierul nu s-a supărat. Dimpotrivă, a insistat să fie amuzant. A călcat însă din nou străchini. I-a filmat pe ziariști cu o cameră care avea obicetivul acoperit. Spre distracția tuturor.
Liniștit că și-a rezolvat problemele de familie - viitorul ginere a anunțat că a renunțat la funcția de secretar economic la ambasada din Paris, dupa ce i-a numit pe jurnaliști diletanți, președintele Băsescu s-a dus de Înviere la Miercurea Ciuc. Pentru un strop de campanie in maghiarime. A subliniat totuși că a vrut doar să-i încurajeze pe români. Imediat după ce a spus "Hristos a înviat!", s-a întors în cartierul general de la Sinaia unde-l așteptau apropiații între care și Elena Udrea. Despre Udrea, presa tabloidă zvonește că ar avea gânduri de divorț. E un pas spre președinție? Discutăm. Oricum, cu toți banii dați pe promovarea turismului, Elena Udrea nu a obținut vreun rezultat încurajator nici anul acesta.Turiștii în stațiunile românești au fost mai puțini decât anul trecut. Flutur s-a dus iar după Lumină Sfântă la Ierusalim și când s-a întors a spus că a fost trimis de nimeni altcineva decât de Patriarhul Teoctist, aflat de ceva vreme în lumea drepților. Actualul Patriarh al României este Daniel.
FMI e optimist. Creșterea economică mondială va fi mai mare decât previziunile. Săptămâna trecută, Dominique Strauss Kahn avertiza România că numărul șomerilor va continuă să crească. O fi tot răul înspre bine. Vom simți și noi creșterea economică despre care se vorbește? Începem cu industria alimentară - a sărit acul vânzărilor de Paște, s-a vândut mai mult, se simte o relaxare în buzunarele românilor, prețurile sunt cele corecte, la ce să ne așteptăm, creșteri sau scăderi de prețuri? Punem informațiile în Ordine și le dezvoltăm împreună cu Liliana Mincă PC, Ștefan Nicolae, președinte Agrostar, Sorin Minea, președinte Romalimenta, Dragoș Frumosu, președinte Federația sindicatelor din industria alimentară, Dan Mihalache, PNL.

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close